Η νύφη που έγινε διάσημη επειδή έβρισε τον γαμπρό, τους συγγενείς του και ακύρωσε το γάμο. Η ανάρτησή της στο facebook έγινε viral

5004
Όπως κάθε γυναίκα, έτσι και η Αμερικανίδα Σούζαν, είχε φανταστεί το γάμο των ονείρων της με το σύντροφό της και ήθελε με κάθε τρόπο να το κάνει πραγματικότητα. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν ακριβώς όπως τα ήθελε.

Είχε τα πάντα έτοιμα στο μυαλό της και ετοιμαζόταν να παντρευτεί στις 30 Αυγούστου. Λίγες ημέρες πριν το γάμο, τέσσερις για την ακρίβεια, τα «τίναξε όλα στον αέρα» και ανακοίνωσε την ακύρωση του γάμου της μέσω δημοσίευσης στο Facebook .

Σε μία εκτενέστατη ανακοίνωση των 17 παραγράφων, ενημέρωνε τους φίλους και γνωστούς της ότι, μία ώρα μετά τη δημοσίευση θα απενεργοποιήσει το λογαριασμό της. «Τα social media μου προκάλεσαν παράνοια και τοξικότητα. Θα περάσω τους δυο επόμενους μήνες στη Νότιο Αφρική, εξερευνώντας τη ψυχή μου και αδειάζοντας από την αρνητική ενέργεια, με την οποία με γέμισαν φίλοι και συγγενείς. Αυτοί που πίστευα πως μπορώ να εμπιστευτώ περισσότερο».

Η Σούζαν χαρακτήρισε τη δημοσίευσή της ως νουβέλα, στην οποία ανέφερε τη γνωριμία της με τον άνδρα της, τις σπουδές που έκαναν μαζί, αλλά και τις κοινές οικονομίες που έκαναν προκειμένου να καταφέρουν να παντρευτούν. «Καταφέραμε να μαζέψουμε 15.000 δολάρια για το γάμο μας. Η αγάπη μας ήταν σαν παραμύθι και θέλαμε να το τιμήσουμε με την τελετή, στην οποία θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και ο γιος μας. Ένα μέντιουμ της περιοχής μας είπε να πάμε για τα πιο ακριβά. Σκεφτήκαμε «γιατί όχι;».

Η ανάρτηση της Σούζαν στο Facebook.

Επισκέφτηκε πολλά μέρη για να κάνει το γάμο της και στην ανάρτηση αναφέρεται στο τι είδε σε αυτά τα μέρη. Δεν διστάζει να βρίσει αυτούς που δεν της στάθηκαν και την πίκραναν, χωρίς όμως να εξηγεί τι ακριβώς της έχουν κάνει.

«Ο γάμος των ονείρων μας έφτανε στα 60.000 δολάρια. Το μόνο που ζητήσαμε ήταν μια μικρή βοήθεια από τους φίλους και την οικογένεια, για να τον κάνουμε πραγματικότητα. Να μας δώσουν χρήματα αντί για δώρα».

Διευκρίνιζε ότι ήθελε 1.500 δολάρια από κάθε καλεσμένο και όχι το ποσό που μπορούσε να διαθέσει ο καθένας. Όποιος δεν θα έδινε το αντίστοιχο χρηματικό ποσό, δεν θα έπαιρνε πρόσκληση για το γάμο.

Μετά από λίγο καιρό συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν πολλοί αυτοί που θα διέθεταν το ποσό για το γάμο της, για να παραστούν στην καλύτερη μέρα της ζωής της, όπως την χαρακτήρισε η ίδια. Μόνο 8 άτομα απάντησαν στο κάλεσμα του ζευγαριού και έστειλαν την επιταγή τους.

Τότε εξοργίστηκε και μετά απελπίστηκε. «Ενημερώσαμε πως ο καθένας μπορούσε να δώσει ό,τι ήθελε. Αλλά σοβαρά, τι είναι 1000 δολάρια; Τι είναι 1500 δολάρια; Προφανώς όχι πολλά». Και τότε ήρθε η στιγμή που κατάλαβε ότι δεν θα μπορέσουν να μαζέψουν τα χρήματα που ήθελαν και αισθάνθηκαν εξαντλημένοι με το σύντροφό της.

Ο αρραβωνιαστικός της όμως της έκανε πρόταση να παντρευτούν στο Λας Βέγκας για να μην χαλάσουν πολλά χρήματα κι εκείνη νόμιζε ότι της έκανε πλάκα. Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι δεν έκανε πλάκα, άρχισε να τον βρίζει. «Έφυγε από το σπίτι, χωρίς να μου ζητήσει συγγνώμη για την πρόταση του».

Τότε τους «πήρε όλους η μπάλα». Έβριζε την κουμπάρα της που, όπως η ίδια ισχυρίζεται, της είχε υποσχεθεί ότι θα της δώσει 5.000 δολάρια και δεν της τα έδωσε ποτέ. «Ήξερε ποιο είναι το όνειρο μου, ότι θα έκανα γάμο που δεν θα είχε ξαναδεί κανείς. Ήθελα να αισθανθώ Καρντάσιαν για μια μέρα. Την έβρισα και της έκλεισα το τηλέφωνο στη μούρη».

Η ανάρτηση της Σούζαν διαβάστηκε από πολλούς και έγινε αμέσως viral. Αρκετοί ήταν αυτοί που δεν πίστεψαν αυτά που διάβαζαν και ότι είναι μια ψεύτικη δημοσίευση. Αυτοί με τη σειρά τους εκνεύρισαν ακόμη περισσότερο τη Σούζαν και άτομα από το στενό της περιβάλλον επιβεβαίωσαν όλα της τα λεγόμενα.

Δημοσιεύτηκε από Doug Segal – Live στις Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018

Διαβάστε επίσης: Ελικόπτερο που μετέφερε τη νύφη συνετρίβη και πήρε φωτιά μπροστά στους καλεσμένους. Ο γάμος ωστόσο έγινε κανονικά (βίντεο)

Διαβάστε επίσης: Νύφη 93 ετών ζητά γνώμες μέσω Facebook για το γαμήλιο φόρεμα της. «Ποιο ταιριάζει σε μια κυρία με κλάση» έγραφε στο post. Εσείς τι λέτε;