Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποσύρεται από το ρόλο του Ρόκι. Το συγκινητικό αντίο στον αγαπημένο χαρακτήρα που έχει υποδυθεί (Βίντεο)

5985
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ανακοίνωσε μέσω του Instagram, ότι αποσύρεται από το ρόλο του θρυλικού μποξέρ «Ρόκι». Ο ηθοποιός υποδύθηκε το ρόλο του μαχητικού μποξέρ για περισσότερα από 40 χρόνια, έχοντας κάνει μεγάλες επιτυχίες.

«Νιώθω προνομιούχος που είχα την ευκαιρία να δημιουργήσω και να υποδυθώ αυτόν τον χαρακτήρα. Δυστυχώς όλα περνούν και τελειώνουν. Συνεχίστε να έχετε πυγμή. Σας αγαπώ ευγενικοί και γενναιόδωροι άνθρωποι και ο Ρόκι σας αγαπάει επίσης», έγραψε κάτω από βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Ο 72χρονος ηθοποιός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο για να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με το ρόλο του Ρόκι. «Αυτό είναι ίσως το τελευταίο μου ροντέο», ανέφερε.

Ο Σταλόνε, στεκόταν δίπλα από έναν φλεγόμενο κάδο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της κινηματογραφικής ταινίας «Creed II». Ο «Ρόκι» είπε ότι αλυσίδα ταινιών και οι περιπέτειες του τελείωσαν το 2006, με την ταινία «Ρόκι Μπαλμπόα».
Τα εύσημα τα έδωσε στον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, με την αναβίωση του ρόλου στην πετυχημένη ταινία «Creed».

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχής καθώς κάνω ένα βήμα πίσω επειδή η ιστορία μου έχει ειπωθεί. Υπάρχει ένας νέος κόσμος ο οποίος ανοίγει στο κοινό με αυτή τη γενιά. Τώρα εσύ έχεις την ευθύνη», λέει στον Τζόρνταν, τη στιγμή που σηκώνει το χέρι του ψηλά, σαν να στέφθηκε πρωταθλητής.

«Θέλω απλώς να τους ευχαριστήσω όλους, σε όλο τον κόσμο, που είχαν την οικογένεια του Ρόκι μέσα στην καρδιά τους για πάνω από 40 χρόνια. Ήταν μεγάλο προνόμιο για εμένα να μπορέσω να δημιουργήσω και να παίξω αυτό τον ουσιώδη χαρακτήρα. Αν και σπαράζει η καρδιά μου, δυστυχώς όλα περνάνε.. και τελειώνουν. Σας αγαπώ ευγενείς και γενναιόδωροι άνθρωποι και το πιο θαυμάσιο πράγμα από όλα, είναι ότι ο ΡΟΚΙ δεν θα πεθάνει ποτέ, γιατί ζει μέσα σας..».

Διαβάστε επίσης: Πώς κλαίνε οι ηθοποιοί στις ταινίες; Οι ακραίες τεχνικές που ακολούθησαν διάσημοι σκηνοθέτες πιέζοντας τους ηθοποιούς

 

Διαβάστε επίσης: Διάσημοι ηθοποιοί που βρήκαν τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. Από τον Κλαρκ Κέιμπλ στο γιο του Μπρους Λη