Τα 5 βασικά λάθη που μπλοκάρουν την απώλεια βάρους. Δεν φταίνε πάντα οι θερμίδες! (βίντεο)

1289

Απώλεια κιλών. Μια διαδικασία που για πολύ κόσμο είναι συνδεδεμένη με εξαντλητικές δίαιτες, κακή ψυχολογία και πολλές φορές μάταιο αποτέλεσμα.

Τι κάνω λάθος και δεν χάνω;
Γιατί η ζυγαριά δεν κατεβαίνει;

Ερωτήματα που έχουν σαφείς απαντήσεις και αιτιολόγηση. Οι εξαντλητικές δίαιτες είναι ιατρικά αποδεδειγμένο ότι φθείρουν τον οργανισμό και μπλοκάρουν το μεταβολισμό.

Η συνετή λύση είναι σωστή διατροφή και προπόνηση. Ο «μαγικός» συνδυασμός έχει να κάνει με το πόσα κιλά θέλουμε να χάσουμε, σε τι χρόνο και με ποιον τρόπο. Ο κάθε οργανισμός έχει τα «κουμπιά» του. Μυϊκή μάζα και λίπος μπορούν να έρθουν στα επιθυμητά επίπεδα, αρκεί να αποφύγουμε 5 βασικά λάθη.

Μέσα από το Rookie’s Journal ο «προπονητής» Σπύρος, εξηγεί ποια είναι τα λάθη που μας μπλοκάρουν και μας απομακρύνουν από το στόχο μας. Δεν παίζουν ρόλο μόνο οι θερμίδες. Η απώλεια βάρους είναι και μια ψυχική διεργασία, που επηρεάζεται από πολλούς εξωτερικούς παράγοντες.

Διαβάστε επίσης: Τα μυστικά της yoga. Πως μπορείτε να χαλαρώσετε με απλές ασκήσεις και να πετύχετε την ενδυνάμωση σώματος – νου και πνεύματος (βίντεο)