Τίτλοι τέλους για τα «ασχημότερα» παπούτσια του κόσμου. Κλείνουν τα δύο τελευταία εργοστάσια των Crocs. Τι θα συμβεί με την εταιρεία

9615

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τα τελευταία δύο εργοστάσιά της στο Μεξικό και την Ιταλία.

Οι απόψεις διίστανται για τα συγκεκριμένα παπούτσια. Είτε έχουν φανατικούς υποστηρικτές, είτε ορκισμένους εχθρούς. Όσοι τα έχουν φορέσει, υποστηρίζουν ότι είναι τα πιο άνετα παπούτσια που έχουν βάλει ποτέ. Άλλοι μιλάνε για τα πιο άσχημα παπούτσια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Η εταιρεία «Crocs» γνωστοποίησε στον κόσμο την Πέμπτη, την απόφαση που πήρε να κλείσει και τα τελευταία δύο εργοστάσιά της.

«Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών απλούστευσης της επιχείρησης και βελτίωσης της κερδοφορίας, το δεύτερο τρίμηνο η εταιρεία έκλεισε τη μονάδα παραγωγής του στο Μεξικό και προχώρησε με σχέδια να κλείσει την τελευταία μονάδα παραγωγής της, η οποία βρίσκεται στην Ιταλία», ανέφερε η εταιρεία μια δήλωση την Τρίτη.

Η είδηση προκάλεσε έναν διαδικτυακό εμφύλιο. Οι πολέμιοι των υποδημάτων πανηγύριζαν με την είδηση, θεωρώντας ότι σιγά σιγά έπρεπε να απομακρυνθούν από την αγορά. Από την άλλη, οι υποστηρικτές τους εκδήλωσαν την ανησυχία τους, για το που θα προμηθεύονται τα παπούτσια από εδώ και πέρα.

Η ίδια η «Crocs» έδωσε την απάντηση στο Twitter, καθησυχάζοντας τους υποστηρικτές των παπουτσιών με μια φράση: «Δεν πάμε πουθενά».

Κανείς δεν ξέρει πώς θα πραγματοποιηθεί αυτό, εφόσον κλείνουν και τα τελευταία εργοστάσια.

Την παραγωγή θα την αναλάβει μία άλλη εταιρεία, στην προσπάθειά της να αυξηθούν τα κέρδη της.

Διαβάστε επίσης: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο επενδύει σε υποδήματα που κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα χαρτόνια και ίνες δέντρων

 

Διαβάστε επίσης: Η ανορθόδοξη πασαρέλα του οίκου Gucci. Τα μοντέλα κρατούσαν ομοιώματα των κεφαλιών τους στα χέρια και το σκηνικό θύμιζε χειρουργείο (φώτο και βίντεο)