Προπόνηση στο σπίτι… η απάντηση στην καραντίνα. Οδηγίες και ασκήσεις για να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση (βίντεο)

559
Κατά τη διάρκεια του λοκντάουν, εξαιτίας την πανδημίας του κορονοϊού, έχει προκύψει ελεύθερος χρόνος που μπορούμε να τον διαχειριστούμε δημιουργικά, κάνοντας καλό στην υγεία και τον οργανισμό μας. 

Μέσα στο σπίτι, δίχως πολλές απαιτήσεις μπορούμε να φτιάξουμε ή να διατηρήσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Στα ερωτήματα: Πως θα ξεκινήσω γυμναστική; Πως θα ξεκινήσω διατροφή; Πως θα ξεκινήσω ένα άθλημα εν μέσω πανδημίας, υπάρχει απάντηση!

Με την καθοδήγηση ενός προσωπικού γυμναστή, ο οποίος λόγω συνθηκών μπορεί μέσα από ένα professional βίντεο να δώσει τις σωστές ασκήσεις. Αλήθεια, γνωρίζατε ότι με τη μέθοδο Tabata μπορείτε να κάψετε γρήγορα λίπος, να αυξήσετε το μεταβολισμό σας αλλά να ωφελήσετε και την καρδιακή σας λειτουργία;

Περισσότερες λεπτομέρειες για την προπόνηση και την κατάκτηση της καλής υγείας και φυσικής κατάστασης μπορείτε να δείτε στα βίντεο του Rookie’s Workout, από το προσωπικό του κανάλι στο YouTube