«Γυμναστική» και καύση λίπους για τεμπέληδες με τη μέθοδο της ηλεκτροθεραπείας. Μία ώρα συνεδρία ίσον έξι ώρες γυμναστική

3187
Η μέθοδος της ηλεκτροθεραπείας ξεκίνησε να εφαρμόζεται στην φυσιοθεραπεία, όπου τα ηλεκτρικά ρεύματα διαπερνούν το δέρμα και θεραπεύουν ή ενισχύουν τους μύες. Τα τελευταία χρόνια όμως η μέθοδος εφαρμόζεται και για την απώλεια βάρους.

Η πρακτική είναι ιδανική για όσους βαριούνται να πηγαίνουν στο γυμναστήριο και γενικότερα δεν ασχολούνται με τη γυμναστική. Είναι ένας ισχυρός, ασφαλής και ανώδυνος τρόπος για την απώλεια λίπους και την τόνωση των μυών.
Η ηλεκτροθεραπεία έχει γρήγορα αποτελέσματα και όσο περισσότερες συνεδρίες γίνονται, τόσο περισσότερο αλλάζει το σώμα.

Πώς λειτουργεί η ηλεκτροθεραπεία
Μέσω της ηλεκτροδιέγερσης που γίνεται, το ρεύμα διαπερνά το σώμα, διασπά το λίπος και δυναμώνει τους μύες στο σώμα. Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος όπου το λίπος συσσωρεύεται ή το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι μία ώρα ηλεκτροθεραπείας, αντιστοιχεί σε έξι ώρες γυμναστικής.

Η «θεραπεία» γίνεται με απλό τρόπο. Συνδέονται στο σώμα ηλεκτρόδια στα σημεία που έχουν περιττό λίπος. Τα ηλεκτρόδια μεταδίδουν ηλεκτρικά κύματα, που ελέγχονται από υπολογιστή, ενεργοποιούν τους μύες και το λίπος καίγεται. Επίσης, τα κύματα «εισέρχονται» στα λιπώδη κύτταρα, απελευθερώνουν τις τοξίνες και μειώνουν την κυτταρίτιδα.

Η πρακτική της ηλεκτροθεραπείας προσφέρει και άλλα οφέλη, καθώς καταπραΰνει το σώμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει το μεταβολισμό. Σε περίπτωση τραυματισμού, στα στάδια της ανάρρωσης, η ηλεκτροθεραπεία επιταχύνει την αποκατάσταση των μυών και μειώνει τον πόνο.

Είναι πολύ ασφαλής, καθόλου επώδυνη και δεν επεμβαίνει χειρουργικά στο σώμα.
Αρκετοί αθλητές χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη μέθοδο για την ενδυνάμωση των μυών τους.

Για καλύτερα αποτελέσματα, οι ειδικοί συνιστούν 2 συνεδρίες την εβδομάδα, για 4 έως 6 εβδομάδες. Σε κάθε ειδική περίπτωση που θέλετε ταχύτατα αποτελέσματα, συνιστούνται μέχρι και 5 συνεδρίες την εβδομάδα.

Το μόνο αρνητικό της ηλεκτροθεραπείας είναι ότι η τιμή δεν είναι προσιτή. Είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά και αρκετά ακριβή μέθοδος. Στο εμπόριο διατίθενται ατομικές συσκευές ηλεκτροθεραπείας, αλλά δεν καλύπτουν αρκετά μεγάλη επιφάνεια του σώματος και η διαδικασία δεν γίνεται από ειδικούς.Φυσικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν αλλάζει ο τρόπος ζωής και διατροφής, άρα το πρόβλημα σύντομα θα επανεμφανιστεί.

Διαβάστε επίσης: Φυτικά ροφήματα που βοηθούν στο αδυνάτισμα, στην απώλεια τοπικού λίπους και επιταχύνουν το μεταβολισμό

 

Διαβάστε επίσης: Χάπια αδυνατίσματος. Είναι ακίνδυνα; Φέρνουν αποτελέσματα; Πόσο αθώα είναι τα φυτικά σκευάσματα;