«Με κυτταρίτιδα, ραγάδες, παχάκια στην πλάτη και ουλές». Πέντε plus size μοντέλα φωτογραφήθηκαν με μαγιό στην Μύκονο και στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα

4100
Πέντε plus size μοντέλα και Influencers από τη Βρετανία φωτογραφήθηκαν με το μαγιό στη Μύκονο και μετάφεραν ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Τις παροτρύνουν να αγαπήσουν το σώμα τους για αυτό που είναι, να μην φοβούνται να δείξουν τις ραγάδες του και την κυτταρίτιδα τους.

Η φωτογραφία τις δείχνει στην άκρη πισίνας σε ξενοδοχείο του νησιού των ανέμων.
«Αυτή είναι μια υπενθύμιση ότι το σώμα βγαίνει σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Με κυτταρίτιδα, παχάκια στην πλάτη, ουλές και μώλωπες. Αλλά δεν πειράζει. Περάστε καλά αυτό το καλοκαίρι. Πηγαίνετε με τους φίλους σας στην παραλία και μην κρύβεστε μέσα σε στενά ζεστά παντελόνια ή σε μαύρα ρούχα. Φάτε παγωτό και βγάλτε φωτογραφίες. Κάντε βουτιές στην πισίνα. Ζήστε τη ζωή σας με τέτοιο τρόπο που νιώθετε ευτυχισμένες και ολοκληρωμένες. Μην ακούτε την κριτική των άλλων. Το σώμα σας είναι ένα σώμα που μπορεί να φορέσει μπικίνι. Μην το ξεχνάτε αυτό» έγραψε το μοντέλο Callie Thorpe κάτω από τη φωτογραφία.
Εκτός από την Callie Thorpe, η οποία έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά και websites όπως η Vogue, η Elle και το Cosmopolitan, απεικονίζονται οι Megan Jayne Crabbe, η Joann Herik, η Georgina Horne και η Edee Beau. Η καθεμία έχει χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και προωθούν μέσω της δουλειάς το body positivity, δηλαδή την αποδοχή κάθε σώματος.

Η φωτογραφία ποσταρίστηκε στο προφίλ και των 5 διάσημων γυναικών και συγκέντρωσε χιλιάδες likes, αλλά και σχόλια. Δείτε την:

Διαβάστε επίσης: All Woman Project: η καμπάνια που αποδέχεται τη γυναίκα όπως είναι, καταρρίπτοντας τα πρότυπα ομορφιάς

 

Διαβάστε επίσης: Η Time Square μετατράπηκε σε πασαρέλα για γυναίκες που δεν είναι μοντέλα. Περπάτησαν και κατέπληξαν τα πλήθη (φωτό)