Σοκαριστικό ατύχημα αθλήτριας στο πατινάζ. Έπεσε με το κεφάλι στον πάγο, συνήλθε και ολοκλήρωσε το νούμερο (Βίντεο)

3377
Ο αθλητισμός απαιτεί επιμέλεια, δυναμισμό και έχει πολλές δυσκολίες. Οι τραυματισμοί είναι ένα μέρος των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι αθλητές. Έτσι και στην περίπτωση των δύο Αμερικανών αθλητών, της Άσλεϊ Κέιν και του Τίμοθι ντε Λουν, κατά τη διάρκεια διαγωνισμού στο Ζάγκρεμπ, στην Κροατία.

Το αθλητικό ζευγάρι είχε βγει στην πίστα του πατινάζ και εκτελούσε με εκπληκτικές κινήσεις το νούμερο του. Κι ενώ όλα πήγαιναν ρολόι και οι δυο τους κινούνταν με αξιοθαύμαστη αρμονία, κάποια στιγμή ο Τίμοθι σήκωσε την Άσλεϊ στον αέρα, αλλά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το νούμερο τους.

Η «ντάμα» του Τίμοθι γλίστρησε από το χέρι του και έπεσε στον πάγο με το κεφάλι και το σβέρκο της. Ξαφνικά όλοι πάγωσαν, γιατί η Άσλεϊ δεν κουνιόταν, φαινόταν αναίσθητη. Χρειάστηκαν όμως λίγα δευτερόλεπτα για να σηκωθεί, ενώ ήταν ζαλισμένη, να κάνει το φινάλε και να υποκλιθεί προς το κοινό.

Έφυγαν από το σκηνή και οι γιατροί εξέτασαν την αθλήτρια, για να δουν αν έχει υποστεί βλάβες από την πτώση. Έβαλε προστατευτικό νάρθηκα στο λαιμό και αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι είναι καλά στην υγεία της.

Δείτε το βίντεο με την πτώση της αθλήτριας:

Διαβάστε επίσης: Το απίστευτο ατύχημα αθλητή στο άλμα επί κοντώ. Το κοντάρι διαπέρασε το σορτσάκι του (βίντεο)

 

Διαβάστε επίσης: Δείτε το ατύχημα αθλήτριας στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχασε τον έλεγχο του ελκήθρου και χτύπησε στον τοίχο (βίντεο)