Συγκλονιστικό φινάλε. Μαραθωνοδρόμος έσπασε το πόδι της 200 μέτρα πριν τον τερματισμό και σύρθηκε με ματωμένα γόνατα προς το τέρμα (Βίντεο)

1282
Η δύναμη της ψυχής μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε σωματικό πόνο. Αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά φοιτήτρια από την Ιαπωνία που συμμετείχε σε Μαραθώνιο.

Στον Μαραθώνιο των πανεπιστημίων της Ιαπωνίας η 19χρονη φοιτήτρια Ρέι Λίντα ξεκίνησε να τρέχει έχοντας υψηλές προσδοκίες. Ήθελε να τερματίσει σε μία υψηλή θέση.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό του μαραθωνίου, η 19χρονη φοιτήτρια παραπάτησε, έπεσε και έσπασε το πόδι της. Δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα.

Η Ρέι Λίντα όμως ήθελε πολύ να τερματίσει τον αγώνα και δεν άφησε ούτε τον τραυματισμό της να την εμποδίσει. Παρά τους φριχτούς πόνους που είχε, έσφιξε τα δόντια της και ξεκίνησε να μπουσουλάει προς τον τερματισμό.

Τα γόνατά της γέμισαν πληγές και άρχισαν να αιμορραγούν, όμως δεν σταμάτησε την υπεράνθρωπη προσπάθεια.
Ο κόσμος που βρισκόταν στον μαραθώνιο, ακόμη και οι κριτές, άρχισαν να την επευφημούν και να της δίνουν κουράγιο, μέχρι να φτάσει στο τέρμα.

Δείτε το βίντεο με την προσπάθεια της 19χρονης φοιτήτριας:

Διαβάστε επίσης: Πώς να τα καταφέρετε στον πρώτο σας μαραθώνιο. Συμβουλές για αρχάριους δρομείς

 

Διαβάστε επίσης: Αγώνας Δρόμου ανάμεσα σε ιστορικά μνημεία που προστατεύονται από την UNESCO. Δείτε από ψηλά την ιστορική διαδρομή