Ασύλληπτο θέαμα αλλά και αντιδράσεις για την ριψοκίνδυνη αεροπορική επίδειξη ανάμεσα σε ουρανοξύστες. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν ότι ζουν μια νέα «11η Σεπτεμβρίου»

633
Στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας πραγματοποιήθηκε πτήση, όχι και τόσο συνηθισμένη. Ο πιλότος της RAAF (Βασιλική Αεροπορία Αυστραλίας) έκανε πτήση με αεροσκάφος ανάμεσα από τα κτήρια, σε πολύ χαμηλό ύψος.

Οι υπεύθυνοι της Βασιλικής Αυστραλιανής Αεροπορίας εκτέλεσαν με απόλυτη ακρίβεια την πτήση του Boeing C-17 της Δασοφυλακής. Το αεροσκάφος πέρασε ανάμεσα από τους ουρανοξύστες που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.

Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και όσοι ήταν παρόντες, έμειναν έκπληκτοι και θαύμαζαν το γεγονός. Όμως, στο τέλος δεν μιλούσαν με τόσο ενθουσιασμό για αυτό που έγινε.

«Είναι σαν την 11η Σεπτεμβρίου», ακούγεται μια πανικόβλητη φωνή σε ένα από τα αναρίθμητα βίντεο που ανέβηκαν στα social media από την επίδειξη. Και οι περισσότεροι πολίτες συμφώνησαν λέγοντας ότι ήταν μια παρακινδυνευμένη, επικίνδυνη και ανόητη απόφαση των τοπικών αρχών να δώσουν την άδεια να γίνει κάτι τέτοιο σε κατοικημένη περιοχή.

Δείτε τα βίντεο που κατέγραψαν κάτοικοι και περαστικοί:

Διαβάστε επίσης: Ο αέρας κούναγε το αεροπλάνο στην προσγείωση σαν καρυδότσουφλο και ο πιλότος κατάφερε να το απογειώσει ξανά. Βίντεο

 

Διαβάστε επίσης: Εντυπωσιακή πτώση από τα 4200 μέτρα στον σκοτεινό ουρανό. Έξι λάτρεις των wingsuits πέταξαν την ώρα της ηλιακής έκλειψης