Δείτε από ψηλά την κρυμμένη εξωτική παραλία της Σάμου με τα γαλαζοπράσινα νερά και τους φοίνικες (drone)

2640
Μόλις 9 χιλιόμετρα από την πόλη της Σάμου, σε ένα στενό κολπίσκο απλώνεται ανάμεσα στα βράχια μια καλά κρυμμένη παραλία, το Λιβαδάκι. Παρά το μικρό της μέγεθος, καθώς έχει μήκος περίπου 100 μέτρα, η παραλία με την ανοιχτόχρωμη άμμο, τα ρηχά και γαλαζοπράσινα νερά, εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη.

Η παραλία είναι οργανωμένη με ψάθινες ομπρέλες, ξαπλώστρες, beach bar και φοίνικες για σκιά, δίνοντας στους λουόμενους την εντύπωση ότι βρίσκονται σε εξωτικό νησί. Εκεί θα βρει ό,τι χρειαστεί, από δρασιστικά κοκτέιλ μέχρι γευστικά σνακ. Η ξαπλώστρες διατίθενται δωρεάν.

Για τους λάτρεις των σπορ, κάθε χρόνο διοργανώνονται τουρνουά, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια βόλτα με τα κανό και τα ποδήλατα που υπάρχουν στην παραλία.

Η διαδρομή προς το Λιβαδάκι είναι στο μεγαλύτερο μέρος της εύκολη. Τα τελευταία χιλιόμετρα της διαδρομής γίνονται μέσω χωματόδρομου, που μπορεί να κουράσει αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας αποζημιώσει.

Δείτε το βίντεο του συνεργάτη μας Haanity και ταξιδέψτε μαζί του στη μαγευτική παραλία της Σάμου:

Όλες οι πτήσεις drone ανεβαίνουν με την υποστήριξη του καταστήματος myhelis

 Όλες οι πτήσεις drone  ανεβαίνουν με την υποστήριξη του καταστήματος myhelis που έχει το πιστοποιημένο service για όλα τα DJI drone και διαθέτει τα κορυφαία μοντέλα Mavic και Phantom 

 

Διαβάστε επίσης: Πού βρίσκεται το νησί «καρδιά» στον Ευβοϊκό. Μαγευτική πτήση πάνω από το Ασπρονήσι (βίντεο drone)