Πώς τα drones αντικατέστησαν τα μοντέλα του Dolce and Gabbana. Οι θεατές έπρεπε να απενεργοποιήσουν το wi-fi (βίντεο)

1018
Στις φετινές εβδομάδες μόδας, οι διεθνείς οίκοι έχουν κάνει τα πάντα προκειμένου να εντυπωσιάσουν και να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι φέτος, στις πασαρέλες είδαμε από τη βασίλισσα Ελισάβετ – για πρώτη φορά στα χρονικά – μέχρι και «κομμένα» κεφάλια μοντέλων. Τώρα στην υπηρεσία της μόδας μπήκε και η υψηλή τεχνολογία σε ένα άκρως εντυπωσιακό ντεφιλέ.

Στην επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, οι Dolce and Gabbana χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά ένα διαφορετικό τρόπο για να επιδείξουν τις τσάντες τους. Η πασαρέλα κατακλύστηκε από… drones τα οποία μετέφεραν τις νέες τσάντες του οίκου κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια όσων παρακολούθησαν την επίδειξη.

Η έκπληξη ήταν μεγάλη για τους παρευρισκόμενους, αφού δεν είχαν ειδοποιηθεί για το τι θα συμβεί, πέραν της παράκλησης να απενεργοποιήσουν το wi-fi στις συσκευές τους λίγο πριν αρχίσει η επίδειξη. Για λόγους ασφαλείας και χειρισμού, στην άκρη της πασαρέλας περπατούσε ειδικό προσωπικό που χειριζόταν τα drones.

Βέβαια ο γνωστός ιταλικός οίκος μόδας δεν γύρισε την πλάτη του στα μοντέλα, αφού μόλις ολοκληρώθηκε η συγκεκριμένη παρουσίαση, ήταν η σειρά τους να βγουν στην πασαρέλα παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της αγαπημένης φίρμας.

Δείτε το βίντεο από την πρωτότυπη πασαρέλα:

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε επίσης: Η ανορθόδοξη πασαρέλα του οίκου Gucci. Τα μοντέλα κρατούσαν ομοιώματα των κεφαλιών τους στα χέρια και το σκηνικό θύμιζε χειρουργείο (φώτο και βίντεο)

 

 

Διαβάστε επίσης: Η νέα τάση στην πλαστική χειρουργική για άψογα πόδια χωρίς κυτταρίτιδα κάνει θραύση στο εξωτερικό. Είναι εμπνευσμένη από τις σταρ του Χόλιγουντ