Ποιο είναι το κινεζικό μακιγιάζ. Δείτε πώς μεταμορφώνονται οι γυναίκες και γίνονται αγνώριστες (βίντεο)

18371
Ψεύτικες βλεφαρίδες, φακοί επαφής, πρόσθετη μύτη και ζυγωματικά είναι τα μυστικά των γυναικών στις Ασιατικές χώρες που τις μεταμορφώνουν πραγματικά σε άλλους ανθρώπους. 

Bloggers από την Κίνα δημοσίευσαν ένα βίντεο που δείχνουν το πρόσωπο τους με το περίτεχνο μακιγιάζ. Σιγά σιγά ξεβάφονται και αφαιρούν τα πρόσθετα μέρη, αποκαλύπτοντας τα πραγματικά τους χαρακτηριστικά. Το πρόσωπο τους δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτό που ήταν πριν.
Όπως φαίνεται, το μακιγιάζ δεν είναι απλώς ένας τρόπος να τονιστούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου που ήδη υπάρχουν, αλλά και να δημιουργηθούν νέα.

Βάζουν ειδικές ταινίες στο πρόσωπο για να το κάνουν πιο λεπτό. Καλύπτουν τη μύτη τους με ψεύτικες για να την κάνουν πιο διακριτική, βάζουν πρόσθετες βλεφαρίδες και φακούς επαφής για πιο βαθύ βλέμμα.

Το μακιγιάζ που εφαρμόζουν βασίζεται στο cosplaying, που είναι η μεταμόρφωση σε φανταστικούς χαρακτήρες από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, manga ή anime.

Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες μεταμορφώσεις που έγινε viral:

 

Διαβάστε επίσης: Πώς μια συνηθισμένη κοπέλα γίνεται μοντέλο. Ένα βίντεο που αποκαλύπτει την αυταπάτη της «τέλειας ομορφιάς»

 

Διαβάστε επίσης: Τα πρότυπα ομορφιάς που κυριάρχησαν τα τελευταία 30 χρόνια. Από τις υπερβολικά αδύνατες σιλουέτες στις πληθωρικές καμπύλες