Διαμαρτύρονται στη Ζιμπάμπουε ότι τα προφυλακτικά από την Κίνα είναι μικρά! Η χώρα μαστίζεται από το AIDS

7034
Τα προφυλακτικά από τις κινεζικές εταιρείες είναι πολύ μικρά για τους άνδρες στη Ζιμπάμπουε, σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας της χώρας David Parirenyatwa.

Ο Υπουργός ζητά από τις κινεζικές εταιρίες να παράγουν προφυλακτικά που είναι κατάλληλα για τους κατοίκους της Αφρικής, με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και ιδίως του ιού του AIDS που μαστίζει την περιοχή. Περίπου το 13,5% του πληθυσμού είναι φορέας του HIV, κάτι που σημαίνει ότι περισσότεροι από 1.3 εκατομμύρια πολίτες έχουν τον ιό.

«Εισάγουμε προφυλακτικά από την Κίνα και πολλοί άνδρες παραπονούνται ότι είναι πολύ μικρά, αποθαρρύνοντάς τους να τα χρησιμοποιούν», εξήγησε ο Parirenyatwa.
Εκτιμάται ότι τουλάχιστον 109.4 εκατομμύρια προφυλακτικά εισήχθησαν στην Ζιμπάμπουε το 2016, κάτι που αντιστοιχεί σε 33 προφυλακτικά για κάθε κάτοικο τον χρόνο.

Χάρτης που δείχνει το μέσο μέγεθος του ανδρικού μορίου σε όλο τον κόσμο

Σύμφωνα με χάρτη που κυκλοφόρησε το 2016 από την ιστοσελίδα Target Map, το μέσο μέγεθος του ανδρικού μορίου των κατοίκων της Αφρικής είναι 16.10-17.9 εκατοστά. Αντίθετα, στους πληθυσμούς των χωρών της Ανατολικής Ασίας, το μέσο μέγεθος υπολογίζεται από 9.30 μέχρι 10.5 εκατοστά.

Οι κινεζικές εταιρίες προφυλακτικών ανταποκρίθηκαν στο αίτημα και δεσμεύθηκαν ότι θα κατασκευάσουν μεγαλύτερα μεγέθη προφυλακτικών, ώστε να βοηθήσουν στον περιορισμό της μετάδοσης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στη Ζιμπάμπουε.

Διαβάστε επίσης:Νέα έρευνα χωρίζει όσους βλέπουν πορνό σε 3 κατηγορίες. Ποιοι αντικαθιστούν τον σύντροφο με την ερωτική ταινία;

 

 

Διαβάστε επίσης:Τα σημάδια της επανασύνδεσης μετά από καβγά. Γιατί οι άνδρες προτιμούν το σεξ και οι γυναίκες ένα ειλικρινές κλάμα