Οι αδιάβροχοι σερβιτόροι. Στην Βενετία τα εστιατόρια συνεχίζουν να σερβίρουν με 30 πόντους νερό. Δείτε πως αντιμετώπισαν την πλημμύρα

1698
Η Βενετία «πνίγηκε» από τις σοβαρές πλημμύρες τις τελευταίες ημέρες. Η πλημμύρα είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους αρκετοί άνθρωποι και να προκληθούν μεγάλες υλικές ζημιές.

Παρά το γεγονός που έπληξε την ιταλική πόλη, κάποιοι πελάτες δεν πτοήθηκαν από το να απολαύσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις σε ένα εστιατόριο.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο, με εικόνες μέσα από ένα ιταλικό εστιατόριο που αντιμετωπίζει με τον πιο έξυπνο τρόπο τις πλημμύρες που έπληξαν τη Βενετία.
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου φρόντισε να υπάρχουν ψηλές γαλότσες για το προσωπικό του μαγαζιού, αλλά και τους πελάτες.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά το πλημμυρισμένο μαγαζί, αλλά παρόλα αυτά, όλα λειτουργούν ρολόι. Οι σερβιτόροι εκτελούν κανονικά τα καθήκοντά τους και οι πελάτες απολαμβάνουν ανενόχλητοι το φαγητό τους.

Το βίντεο δημοσίευσε ενδεχομένως ένας πελάτης του εστιατορίου, θέλοντας να δείξει ότι η ζωή συνεχίζεται παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Η κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παλίρροια στη Βενετία και αποφασίστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία των πλωτών λεωφορείων. Tο 75% της Βενετίας πλημμύρισε, με τη στάθμη του νερού να φτάνει κάποια στιγμή τα 1,56 μέτρα.

Λόγω των ισχυρών ανέμων που παρασύρουν το νερό της λιμνοθάλασσας της στην πόλη, η Βενετία πλημμυρίζει συχνά. Το πρόσφατο φαινόμενο ήταν ιδιαίτερα σπάνιο, καθώς το νερό έφτασε στα μεγαλύτερα επίπεδα των τελευταίων δέκα ετών.

Δείτε το βίντεο:

VENEZIA 29/10/2018

Δημοσιεύτηκε από Fabrizio Pizzurro στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Διαβάστε επίσης: Βίντεο από την υπέροχη λίμνη με τα δύο χρώματα. Ποιο φυσικό φαινόμενο ευθύνεται για το μοναδικό φαινόμενο

 

Διαβάστε επίσης: Ο τυφώνας εξαφάνισε από τον χάρτη ένα νησί στη θάλασσα της Χαβάης. Εντυπωσιακές εικόνες από την περιοχή που ήταν καταφύγιο για χελώνες και φώκιες