Ο άντρας που έκανε περισσότερες από 20 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στον Σούπερμαν (βίντεο)

1810

Ο Φιλιππινέζος σχεδιαστής έχει ξοδέψει μια περιουσία, με σκοπό να αποκτήσει όσο περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά μπορεί με τον σούπερ ήρωα. Οι 23 επεμβάσεις που έχει κάνει, έχουν αλλάξει εντελώς τη φυσιογνωμία του.
Ο 37χρονος, έχει καταστήματα με ρούχα στις Φιλιππίνες και όπως ανέφερε σε συνέντευξή του το ποσό που διέθεσε για τις πλαστικές επεμβάσεις του, είναι τεράστιο σχετικά με τους μισθούς της χώρας του. Για την ακρίβεια, έχει διαθέσει περίπου 6.000 λίρες και η επέμβαση για την οποία είναι υπερήφανος, είναι η προσθήκη κοιλιακών. «Μάζεψα χιλιάδες λίρες για τις επεμβάσεις μου. Αυτά τα χρήματα στις Φιλιππίνες είναι πολύ δύσκολο να τα συγκεντρώσεις. Η αγαπημένη μου επέμβαση είναι οι κοιλιακοί μου».

Φίλοι, γνωστοί ακόμη και πελάτες τον αποκαλούν «Σούπερμαν» και ο ίδιος υποστηρίζει, ότι θέλει να αποτελέσει πρότυπο για τη νέα γενιά.
Η μητέρα του δηλώνει υπερήφανη που ο γιος της ακολούθησε το όνειρό του και όλοι τον καμαρώνουν και τον θαυμάζουν. «Τον θυμάμαι από τότε που ήταν μικρός. 5 χρονών. Πάντα κοίταγε φωτογραφίες του Σούπερμαν και μου έλεγε πόσο θέλει να του μοιάσει. Σαν γονείς είμαστε περήφανοι, είναι ο Φιλιππινέζος Σούπερμαν και όλη στη γειτονιά τον θαυμάζουν».

Ο Herbert Chavez έχει κάνει, μεταξύ άλλων, λιποαναρρόφηση, πλαστική στη μύτη, επεμβάσεις για να γίνει λευκότερο το χρώμα του δέρματος του.
Είχε αναφέρει στους πλαστικούς χειρουργούς του, ότι επιθυμούσε να έχει κοιλιακούς από ατσάλι, εννοώντας πολύ σκληρούς. Όταν εκείνοι του πρότειναν να γυμναστεί, ο Φιλιππινέζος σχεδιαστής έκανε ενέσεις στον εαυτό του με υλικό απαγορευμένο στην αγορά, ώστε χωρίς κόπο να σκληρύνει το στήθος και τους κοιλιακούς του. Ως αποτέλεσμα, απέκτησε σημάδια στο κορμί του, καθώς ο ενέσεις ήταν τοξικές.
Πάντως, κατέκτησε μια θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες, επειδή έχει τη μεγαλύτερη συλλογή για τον Σούπερμαν από αντικείμενα, αφίσες, κούκλες και άλλα.

Δείτε το βίντεο με τον άνθρωπο που έκανε 23 επεμβάσεις για να μοιάσει στον Σούπερμαν: 

 

Διαβάστε επίσης: Η γηραιότερη χειρουργός στον κόσμο. Μετράει 67 χρόνια προϋπηρεσία, έχει κάνει περισσότερες από 10.000 επεμβάσεις και συνεχίζει